Tanpamu Ku Sepi

Sunday, November 08, 2009

A WEEKEND WITHOUT VEMMA ACTIVITIES
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sedih nye...sejak MATI HIDUP SEMULA dlm dunia blog nie, sikit jerk org komen kat blog den..hu..hu..hu... Rasa nak majuk semula ler... he..he.he.. Tapi MAJUK2 nie bukan sifat2 org yg POSITIF..so TAK NAK ler...









Last weekend takde aktiviti VeMMA so akhirnya dapat juga tunaikan janji ku & wife dgn anak sejak bertahun2 iaitu NAK BAWAK DEPA G ZOO..he.he.he.. Malas actually gi zoo nie sebenarnya dek sbb AROMAnya..he..he.he.. Tapi sbb kanak2 kan suka tgk binatang kan.... so sampai ler den ke Zoo JB last Sunday. Nothing extra ordinary to share...cuma memula quite terkejut sbb entrance fee murah. Rasanya kalau dia naikkan but improve keadaan Zoo tuh pun ok. Sometime kesian gak tgk binatang2 tuh bila habitat mereka tak dijaga baik.


Monday lak MEM's b'day. Me & one of mem's best prend yg tinggal JB buat satu rancangan 4 suprise party. Rancang celebrate her b'day kat some western food restoren & buy cake. 2 family jer..simple. Buat kat El Emigos & kawan mem ditugaskan beli kek. Semuanya berjalan lancar..cuma hubby to mem's best friend kira terbocor sedikit about the surprise party. Dia outstation so he sms to my wife erlier that day saying "Sori, tak dpt joint KORANG mlm nie..". Even tho mem tak tanya lanjut pada sesiapa tapi rasa2 cam leh HIDU ker from the ayat kan? Kitorang gelak bila dengar satu sms boleh bocorkan rancangan rapi kami..he..he.he..So..enjoy the pics..

8 Comments:

  • At 9:08 AM, Blogger zino said…

    buruk nya kalau majuk hehe.. bila dah lamo menyepi kono lah masuk sesi orantasi semulo ... tak lama nanti saham tu pulih la balik hehe

     
  • At 7:35 PM, Blogger Hijrah1429 said…

    sabarlah ambik masa nak tarik balik peminta lama tu...

     
  • At 9:46 AM, Blogger kad0k. said…

    happy belated birthday utk ur mem ye en NBK..semoga dirahmati selalu...:)

     
  • At 3:40 PM, Blogger NBK466 said…

    Zino...kalau zaman sekolah dulu masa orentasi nie leh usha awek2 baru..he.he.he..

    Hijrah..thanks..

    Kadok..amin & mekasih..

     
  • At 4:40 PM, Blogger MOKCIK AZWA said…

    Hoh...apsal lak hantar sms ke mem, hantar la ke NBK klu yer pun tak dapat nak join surprise party tu kannss....bikin rosak program sajork kan..apa pun hepi belated besday kat wifey yer.

     
  • At 6:25 AM, Blogger arsaili said…

    salam..happy belated birthday to ur wife

     
  • At 12:49 AM, Blogger NBK466 said…

    Tuh ler Azwa..thanks on behalf or my mem..

    Arsailli..thanks ek..

     
  • At 10:38 AM, Blogger kasihlatifah78 said…

    alluuu... aphabaq org jb la ni??? kita pun dah tukar tmpt kerja...

     

Post a Comment

<< Home