Tanpamu Ku Sepi

Saturday, October 24, 2009

WAH MEN'COACHING' LAA PULAK..
===========================

Sungguh seronok buat sesuatu yg kita suka buat... Masa yg berjalan pun tak terasa...sampai kedai nak tutup pun tak reti-reti nak balik..he..he.he.. Sbb kita buat something yg 'we want to' do instead 'we need to' do. Sessi coaching kat cafe baru called Chamek Kopitam, BBU bersama2 JB group leader & biz partners masing2.






Sessi coaching diamalkan oleh leader2 biz ini yg berjaya sebelum nie. Before this semasa menjadi 'penuntut' tertanya2 gak "tak boring" or "tak penat" ke leader2 buat sessi coaching nie. Bila kita sendiri at first sbb rasa tanggung jawab tapi sekarang dah addicted lak..he..he.he.. Rasa seronot sbb boleh sama2 share ilmu & bantu membantu our biz partners (& others dlm same group) ttg the biz. Bak kat Wonderpets tuh "apa yang penting????"






Emm..need to buy a real digital camera....digital camera dgn hp nie quality cam tak syiok biarpun dah 5MP tuh... Ke sbb den tak pandai setting atau sbb hp tuh sendiri dah bengong banyak kali jatuh. Nak merepair tak repair2 lagi. Ari tuh tak jumpa kedai yg leh repair hp Samsung kat area2 Nusa Bestari nie, bawak ke Samsung Service Center kat Tmn Molek. Tuh dia sampai RM350 walhal masa tanya kat KL dulu kerosakkan tuh kalau repair tak sampai RM100 pun. Biarpun keypad yg penting2 dah jammed, masih berguna tuk amik2 gambo..he.he.he.

Tuh le hp skg...makin canggih, makin banyak function, makin RENKEH (bahasa apo nie ek? he.he.he.) jadi nie..sensitip. Jatuh sikit pun dah WENG. Kalau hp dulu2, just buat call, sms baling hanjing...berderai..dok cantum2, steady jerk lagi. Eh..apa daa melalut..dari kisah COACHING masuk kisah HP daaa.. OFF dulu sebelum kisah lain e.g lesung batu, hantu durian, leman dawi dsbnya keluar..he..he.he.

8 Comments:

  • At 8:17 AM, Blogger idahani said…

    opss..kul 2am gigih update ek..bagus..amalkan selalu..kalo boleh letak gambo byk2 yer..heheehe

    p/s: nak tlg tgkkan umah tak kat tmn bdr senawang tu? wat no. the hse? heheehe..

     
  • At 9:07 AM, Blogger zino said…

    bincang kerja kat kedai kopi.. bagus tu.. tak ada lah sembang kosong je kan hehe

     
  • At 3:55 PM, Blogger Mak Su said…

    salam singgah, lamo tak nampak yo

     
  • At 5:56 PM, Blogger wahdi said…

    ehem2, meh lah beli kamera ngan den :D

     
  • At 10:27 PM, Blogger zuraikha_62 said…

    This comment has been removed by the author.

     
  • At 11:11 PM, Blogger cikdinz said…

    itu ko punya uniform ke?
    mana cantek, baju bakob ke, baju tu...hahahaaa...

     
  • At 12:37 AM, Blogger NBK466 said…

    Hani...sejak jadi usahawan e-dagang nie mmg rajin.. Umah sy no eh...dah lupo laa pulak.hu..hu..hu..

    Zino...gitu ler gamaknya...kerja part time sambil santai2...

    Salam Mak Su...baru dikejutkan dari LENA NAN PANJANG....

    Wahdi...jgn jual yg canggih manggih sangat..tak roti den..he..he.he..

    Che Dinz..baju BAKOB round neck t-shirt itam tuh ke? Tak se'cun' baju F1 ler bro tapi dedua group pun aku SAYANG...

     
  • At 8:48 AM, Blogger MOKCIK AZWA said…

    wah seronok nampaknya jadi usahawan e-dagang nie ek..

    kalau berkerjasama memang semua jadi mudah.

     

Post a Comment

<< Home