Tanpamu Ku Sepi

Monday, March 20, 2006

Suka gak baca benda2 nie utk suka2..... Sambil2 'muhasabah' diri...he..he..he.. Nak caya sangat pun tak buleh....


Bulan Julai

  • sangat suka didampingi > Of course especially aweks2 he..he..he…
  • banyak berahsia dan sukar dimengerti(terutamanya lelaki) > takde pulak rahsia2 nie…kecuali terpaksa….
  • agak pendiam tetapi mudah bercakap apabila dirangsang > yg nie agak betul
  • ada harga dan maruah diri > He..he..he…tah ler… Betul kot…. Macam nie punya fakta pun ada..ha..ha..ha..
  • tidak suka menyusahkan orang lain tetapi tidak marah apabila disusahkan orang lain > Nie pun quite betul
  • mudah dipujuk dan bersikap lurus > Almost betul
  • sangat menjaga hati orang lain > Sangat betul
  • sangat peramah > Tengok keadaan & mood
  • emosi sangat mendalam tapi hati mudah terluka > Agak betul..sob...sob....
  • berjiwa sentimental > Emmm….no comment…he..he..he…
  • jarang berdendam > Betul sesikit…tapi sekali berdendam…pehhh….
  • mudah memaafkan kesalahan orang lain tetapi tidak dapat melupakan kesalahan tersebut > Emmm…..betul kot….
  • tidak suka perkara remeh-temeh > Agak betul
  • suka membimbing secara fizikal dan mental > Emm…tak faham ler fakta nie…. Kalau dimaksudkan jadi Dr. Physiology tak bertauliah tuh…betul laa tu kot….
  • sangat peka,serta penyayang > Off course…
  • layanan yang serupa dengan semua orang > ????
  • sangat tinggi rasa simpati kepada orang lain > Betul kot
  • pemerhatian yang tajam > Yg nie quite betui
  • suka menilai orang melalui pemerhatian > Yup
  • mudah dan rajin belajar > Entah ler…
  • suka muhasabah diri > Ini pun cam muhasaba diri jugak kan? He..he..he..
  • suka duduk di rumah > Betuiii…
  • suka tunggu kawan datang kepadanya tetapi tidak suka mencari kawan > Ya kot….
  • tidak agresif kecuali terpaksa > Agak betui
  • lemah dari segi kesihatan perut > He..he..he…. Tak pasti lak den…tapi lawak lak fakta nie….he..he..he…
  • minta disayangi > Betui kot…
  • mudah terluka hati tapi lambat pulih > Rasanya lah…
  • terlalu mengambil berat > Selalunya
  • rajin dalam membuat kerja > Yg ini tgk mood…kalau mood baik…mmg rajin maut punyo…

P/S : Buat rakan2, adik2 & kakak2 yg diingati...Perkhidmatan YM den dah diblock dek IS dept syarikat sat tadi....whaaa.....tak leh dah nak chatting2 lopeh nie.... Terpaksa ler chat kat tempat2 lain pulak....whhhhaaaa.....

2 Comments:

  • At 10:22 AM, Blogger NBB said…

    yang elok jadikan tauladan, yang mana tak elok, cuba cuba la elakkan/ kurangkan.

    "suka didampingi aweks"...hek eleh...

     
  • At 6:10 PM, Blogger NBK466 said…

    Yelah NBB...salah fakta tuh... Awek yg suka mendampingi den sebenarnya..he..he..he...

     

Post a Comment

<< Home